Yumuşak Donutlar Nasıl Yapılır? – Benim favori yemeklerim

Merhaba arkadaşlar,

Yumuşacık Börek Tarifi için,

İlk olarak bir kase alın ve 1 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt ve 1/2 su bardağı su ekleyerek karıştırın.

Daha sonra 6-7 su bardağı un ve tuzu koyup yavaş yavaş karıştırın.

Son olarak 1/2 sıcak suda 1 yaş mayayı eritip hamura ekleyin ve iyice yoğurun.

Kaşıdığınızda kaynamaya bırakın, kaynayınca yağı tepsimize dökün.

Hamuru hazırlayıp tepsiye dizip 180°C’ye ısıtılmış fırında pişirin.

Pişirdikten sonra servis edebilirsiniz.

Yumuşak Donut hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın