Ravioli Nasıl Hazırlanır?
Hazır mantıyı pişirmek için önce tenceremize 1 yemek kaşığı tereyağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağı alınır. Oraya yarım kilo mantı konur ve mantı karıştırılıp beş dakika pişirilir. Daha sonra üstüne çıkana kadar su ilave edilir. 1 çay kaşığı tuz ekleyin ve karıştırın. Tencerenin kapağını kapatıp pişirin.
Bir yandan yarım kilo yoğurda bir tatlı kaşığı tuz eklenip karıştırılır.
Sos için zeytinyağı ve tereyağ tencereye alınır. Eriyince 1 yemek kaşığı domates salçası eklenir ve ısıtılır. 1 tatlı kaşığı pul biberi ekleyip karıştırın.
Suyu bitince mantımızı fırından çıkaralım. Mantımızı servis tabağına alalım. Üzerine yoğurdu ekleyip üzerine sosumuzu ekleyelim.
Mantımız hazır afiyet olsun 😋😋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]