Isırganlı Pankek tarifi için,
Öncelikle ısırgan otu eldiven kullanarak yıkayalım, suyunu süzüp serpelim.
Soğanı soyup doğrayalım, lor, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırarak iç muhallebimizi hazırlayalım.
Hamuru için yoğurt, zeytinyağı, tuz ve suyu karıştırıp unu azar azar ekleyerek esnek bir hamur elde edelim.
Eşit parçalara bölelim, unu ilave edelim ve cımbızla yuvarlaklar yapalım.
Çemberin yarısına iç çamuru koyup kapatalım.
Teflon tavada yağsız olarak iki tarafını da pişirelim.
Sıcak olarak servis edelim.
Isırganlı Pankek hazır.
Yemek yemeyi seviyorum :)) 🌹🌹
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]