Kızarmış Deniz Prime


Deniz ürünleri tarifi malzemeleri

  • 2 sprey
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz

kızartma için

  • 1 su bardağından biraz az sıvı yağ

Çipura Kızartma tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

Cipura mevsimindeyiz tezgahlarda yerini almış en lezzetli balıklardan biri en güzel şekilde yaptığım tarif bu az yağ da alıyor dışı çıtır çıtır oluyor , içi yumuşacık ve sulu, seviyorsanız lezzetli Balığın tadını bozmadan yiyin, işte tarif👇.

  1. Cipurayı temizleyip güzelce yıkayalım, bir kevgir alıp suyunun süzülmesini sağlayalım.
  2. Üç yerine bıçakla biraz derin çukurlar açalım ki içi pişsin.
  3. 1 yemek kaşığı mısır unu, 1 yemek kaşığı un ve tuzu karıştıralım, arka ve ön unun her tarafına bakımımızı yapalım.
  4. Orta ateşte kızgın yağda iki tarafını kızartalım ve roka salatası ile servis edelim. 🥰🐟🐟.

Not: Bu şekilde kızartırken yağ emmiyor, balıkları kızarttıktan sonra çıkan yağı süzüp tekrar kullanıp kızartıyorum.

Fotoğraflı ızgara çipura tarifi

  • tatlı tarifi
  • çipura
  • Kızartma
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tavuk Köri (Kipfellette) (Surinam Yemeği)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın