/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kayseri Madeni Yağ Tarifi Malzemeler
- 5 su bardağı un
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 anlık sanal paket
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- Ne kadar su tüketilirse
içindekiler
- 400 gram kıyılmış dana eti
- 2 soğan
- 3 domates (veya domates sosu)
- 4 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı karışık biber ve domates salçası
- Yarım çay kaşığı ayçiçek yağı
- 1.5 su bardağı su
- tuz
- karabiber
- acı biber
- kimyon
yukarı
- 1 su bardağı sarımsaklı yoğurt
Yağlama sezaryen tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle unu bir karıştırma kabına alıp ortasını açıp su hariç tüm malzemeleri karıştıralım.
- Azar azar su ekleyerek kulak memesi gibi yumuşak bir hamur yoğuralım.
- Üzerini kapatıp mayalanmasını bekleyelim.
- Kıymayı tavaya alıp suyunu çekene kadar kavurun.
- Kavrulmuş kıymaya yağ ekleyin.
- Doğranmış soğan, sarımsak ve biberi ekleyip karıştıralım.
- Soyulmuş domatesleri ekleyin ve küpler halinde kesin.
- Domatesler yumuşadıktan sonra salçayı ekleyip birkaç dakika daha kavurun.
- Baharatları ekleyin ve üzerine kaynar su dökün.
- 5-10 dakika kaynattıktan sonra ocağı kapatın.
- Mayalanan hamuru mandalina büyüklüğünde beze alın ve unlanmış tepsiye dizin.
- Kurumaması için üzerini bezle örtüyorum.
- Tavayı ocağa koyalım.
- Bezeyi biraz unla yemek tabağı büyüklüğünde lavaş inceliğinde açalım.
- Lavaşı tavaya alıp pişirelim.
- Hemen kavurduğumuz 2 yemek kaşığı kıymayı alıp pişen hamurun her yerine yayalım.
- Lavaş kıyma gibi olana kadar bu işlemi yapalım.
- Hamur arttıysa yavaşça açıp lavaşı pişirip buzluğa atabilirsiniz.
- Kıyılmış eti dört eşit parçaya kesin.
- Plakaların üzerindeki üçgen parçalarını bölelim.
- Gerçekten deneyecek olanlar için üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis edelim.
Resimli Kayseri yağlama tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Pizza
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]