sup


Territ tarifi malzemeleri

  • 1 tavuk köyü
  • Yarım kilo bulgur
  • 6 adet tere hamuru

Terete tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi
  1. Köy tavuğu düdüklü tencerede yaklaşık bir saat pişirin. Bulgur pilavı tavuk suyu ile pişirilir ve ıslanmaya bırakılır.
  2. Yufkacıdan alınan yufka, yufka başına 16 üçgen olacak şekilde kesilir.
  3. Yağı ve tavuk yağını birlikte ısıtın. Yufkaların uçları kızgın yağa batırılır.
  4. Bulgurun üzerine tavuk eti parçalar halinde kesilir ve her iki tarafına yağa batırılmış yufkalar yerleştirilir. Afiyet olsun.

Resimlerle terate tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • sup
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • Yufkar tarifleri

sonraki haber:

yağlama

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın