Yoğurt, havuç ve kabak ile süsleyin

Yoğurtlu meze tarifi için malzemeler, havuç ve kabak

  • 1 kabak
  • 4 orta boy havuç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • Bir su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 diş sarımsak
  • tuz

dekorasyon için:

  • Ekşi

Yoğurtlu, havuçlu ve kabaklı meze tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Havuç ve kabağı soyun.
  2. Tavaya biraz zeytinyağı ekleyelim ve içine sebzeleri ekleyelim.
  3. Orta ateşte (3-5 dakika) kızartıp soğumaya bırakın.
  4. Bir kaseye yoğurt, tuz ve ezilmiş sarımsağı ekleyin.
  5. Sebzeleri ekleyelim.
  6. Dövülmüş cevizi de ekleyip karıştıralım..Afiyet olsun..Yorumlarınızı bekliyorum.

Fotoğraflı yoğurt ve havuç meze tarifi

  • börek tarifi
  • havuçlu
  • kabaklı
  • ortada
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler
  • yoğurtlu

Sonraki haber:

Yoğurtlu erişte meze

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın