Çıtır kabak – Sodalı kabak kızartması – Tarifler.net.tr – Pratik tarifler

Gazozlu kabak ile çıtır kabak nasıl yapılır? Tarif tüyoları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 30 dakika, Çıtır kabak nasıl kızartılır, lezzetli kabak kızartması, sodalı kabak kızartması, soslu kabak kızartması, unda kabak kızartması, pratik tarifler

Çıkış tarihi: 09-20-2022

4 5 5 1

Bence en lezzetli patatesli kabak tariflerinden biri – en önemli püf noktası hızlı hareket etmektir. Soda yeterince soğuk. Servis yapmadan hemen önce mümkün olduğu kadar pişirin ve sıcak servis yapın, çünkü siz beklerken kabaklar suyunu salacak ve yumuşamaya başlayacaktır.

Tarifimi beğenmeyi ve beni takip etmeyi unutmayın💕

Aşk…

Çıtır kabak malzemeleri – Soda kızarmış kabak

    2 adet orta boy kabak 1 şişe maden suyu (200 ml) 1 su bardağı un 1 çay kaşığı sıvı yağ Kızartmak için tuz

Sosu hazırlamak için:

    1 su bardağı süzme yoğurt Tuz 2 sap yeşil soğan 1 büyük tutam taze nane

Çıtır kabak nasıl yapılır – sodalı kızarmış kabak?

Kabağı bir çatalla delin. Yıkayın, kurutun ve kesin. Yağı ısıtmaya başlayın. Un, tuz, karabiber ve soğuk maden suyunu pürüzsüz olana kadar çırpın. Kabakları bulamaca atın ve karıştırın. Kızgın yağda kızartın. Yoğurt sosu ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın