Kabak mezeleri – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Biliyorsunuz çok üzücü bir dönemden geçtik. Böyle bir zamanda insanın kendini ne kadar çaresiz hissettiğini uzun uzun konuşmaya, herkesin yarasını kendi yarasıyla tekrar tekrar kaşımaya gerek yok. Öncelikle üzüntümü paylaşanlara, ne olursa olsun gelip omuz verenlere, gelip derdimi dinleyemedikleri halde arayanlara, yani yanımda olmaya çalışan herkese teşekkür etmek istiyorum. bir şekilde ben.

Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi, bir yılmış gibi geçen Kasım sonu tarif edilmeye değer. Makarna ve ekmek için ev yapımı kabak sosu yapmak için çok pratik bir tarif hazırladım. Fırında Hakkaido kabağı tarifimi zaten biliyorsunuz, bu mezenin versiyonu, yapılış aşamaları linkte.

Bu ay bu hafif tariflerle yeni yıla hazırlanmayı düşünüyorum.

Aşk…

Kabak tatlısı tarifi malzemeleri

    1/2 Hokkaido kabağı Tuz Zeytinyağı Karabiber 1 su bardağı isteğe bağlı yoğurt 1 çay kaşığı kabak çeşnisi 1-2 diş sarımsak

Kabak meze tarifi nasıl yapılır?

Kabağı güzelce yıkayın. Üst kısmını kesin ve ortadan ikiye kesin. Temizlediğiniz kabakların içini kesin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Tuz, karabiber ve zeytinyağı serpip 190 derece fırında iki taraflı 15 dakika pişirin. Pişen kabakları soğumaya bırakın, üzerini kazıyın ve kaşık yardımıyla ezin. Sarımsak, yoğurt ve istenirse biraz kabak baharatı ekleyin ve karıştırın. Bir saat kadar buzdolabına kaldırıp servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın