Kabak tatlısı pastası – pişirme sırları – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Şu an bana iyi gelen tek şey mutfakta vakit geçirmek ve bir şeyler pişirmek. Çünkü yapabileceğimiz tek şey beklemek. Dikkat dağıtabilir, ama en azından zamanın devam etmesini sağlar.

Balkabağı şekerinin daha pratik bir hali bizde sık sık pişirilir ve ben arta kalanlardan farklı tariflerde kullanmayı seviyorum. Bu, balkabağı şekeri artırmayı değerlendirmek için tariflerden biri haline geldi. Bu tarifte daha önceden hazırladığım kabak baharatını da kullandım. Yarın bir aksilik olmazsa kızımla ben de balkabağı baharatlı çörekler yapacağız. En kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

Şablonum cupcake kalıbı, linki instagram hikayelerime ekleyeceğim. Kabak ile başka tarifler arıyorsanız bu tarifleri kullanabilirsiniz.

Aşk…

Fırında Kabak Fudge Kek Tarifi için Malzemeler

    3 büyük boy yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı kabak baharatı 2 su bardağı un

yukarı:

    3-4 dilim kabak şekeri, kabak çekirdeği ve ceviz

Kabak şekeri fazlalığından kek tarifi nasıl yapılır?

Yumurtaları ve toz şekeri kar gibi olana kadar çırpın. Sıvı yağ, tereyağı ve sütü ekleyip çırpmaya devam edin. Kabak baharatı, un ve kabartma tozunu da ekledikten sonra çırpın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirin. Pişen keki fırından çıkarıp oda sıcaklığına gelene kadar dinlendirin ve ardından kalıptan çıkarın. Balkabağı şekerini çatalla ezin ve pastanın üzerini kaplayacak şekilde yuvarlayın. Süsleme ile servis edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın