Merhaba sevgili arkadaşım,
Yıl sonu ve inanılmaz yoğun bir şut tempomuz var. Bu yüzden paylaşımım bu saate geliyor 😅 Meze serisine başlayacağımı açıkladığımda hangi tarifleri denememi istiyorsunuz diye sordum ve paylaştım. Oradan gelen yorumlar ve kendi düşüncelerim sonrasında ortaya birbirinden güzel videolar çıktı.
Bana gelen mesajlardan birinde “Umut denediniz mi hiç humustan daha iyi ve daha pratik” dedi. Denediğimde gerçekten çok şaşırdım. Bu kadar pratik olması ve humus aramaması inanılmaz. Nohutu tabi ki çok severim ama bu güç dolu tarife mutlaka bir şans verin derim 😍
Yeni tarif videoları için Instagram’da @mutfaksirlari takip etmeyi, bol bol yorum ❤️ ve yorum bırakmayı unutmayın.
Aşk…
İçerik Tablosu
Hibbish Tarifi Malzemeler
• 1 su bardağı tahin
• Yarım çay bardağı limon suyu
• çay bardağı su
• 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
• 1 çay kaşığı kimyon
• yarım çay kaşığı tuz
• 2 diş sarımsak
Hibbish Tarifi tarifi nasıl yapılır?
1. Tahini derin bir karıştırma kabına alın. Kırmızı toz biber, kimyon ve kuzu eti ekleyin ve bir çırpma teli ile karıştırın.
2. Limon suyunu ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
3. Limon suyundan çeken tahin suyunu ilave edip çırpın ve servis tabağına alın.
4. Ayağımı isteğe göre baharat ve maydanozla süsledim.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]