medyauzmani.com

Oreo Garland Pavlova – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Biliyorsunuz beze yapmayı seviyorum, özellikle pavlova :), bu puf köpüğün ne kadar zarif ve lezzetli olduğu beni her zaman cezbetmiştir. Bu sefer o lezzeti 2 hatta 3 katına çıkaran bir tarifim var 🙂 Fırından yeni çıkmış Oreo’nun kokusunu mutfağınızda hiç duydunuz mu? Şimdi duyacaksınız!

Üstelik bu tarifi hazırlamak için herhangi bir özel günü beklemenize gerek yok 🙂 Çok kolay olduğu için verdiğim püf noktalarını uygulamanız yeterli. Öncelikle yumurtaların taze ve oda sıcaklığında olduğundan emin olun. Ayrıca videodaki gibi çok iyi dövün. Pişirme sırasında ısıyı izleyin ve fırın kapağı kapalıyken soğumaya bırakın.

Süsleme yaparken dilediğinizi kullanabilirsiniz. Portakal ve mandalina da iyi gider!

Aşk…

Oreo Pavlova Çelengi Tarifi İçin Malzemeler

Beze tabanı için:

    3 yumurta akı (büyük boy) 125 gram 1 su bardağı su + yarım çay bardağı toz şeker 250 gram 1 tatlı kaşığı krem ​​tartar 1 paket Oreo

krema için:

    1 su bardağı süt kreması (200 ml) ½ çay bardağı pudra şekeri 1 paket Orion İç Krema

yukarı:

    Kamkat Goji Meyveleri, Nar Çekirdeği, Biberiye veya Oreo Çam Yaprağı

Oreo Pavlova Çelenk Tarifi nasıl yapılır?

Fırını 110 derecede fansız olarak açın ve ön ısıtmaya başlayın. Yumurta aklarını sarılarından dikkatlice ayırın ve derin bir çırpıcıya koyun. Karışımı hafif bir kıvam alana kadar önce düşük sonra orta hızda çırpın. Köpük haline gelen beyazlara toz şekeri ekleyip çırpın, şekerin tamamı bitene ve beyazlar kar gibi olana kadar çırpmaya devam edin. Koyulaşan yumurta aklarına 1 tatlı kaşığı krem ​​tartarı ekleyip 15-20 saniye çırpın. Oreo parçalarını ekleyin ve bir kaşıkla karıştırın. Yağlı kağıt üzerine bir kase kapağı yardımıyla daire çizin ve yağlı kağıdı fırın tepsisine yerleştirin. Çelenk oluşturmak için krema torbasıyla çizdiğiniz dairenin üzerine bezeleri yerleştirin. İsteyen benim gibi krema sıkma torbası kullanarak böyle bir kase yapabilir. Önceden ısıtılmış 110 derece fırında 60 dakika kapağını açmadan pişirin. Pişme süresi dolduğunda fırının kapağını açmadan bezeyi soğumaya bırakın. Kremayı, Oreo kremasını ve pudra şekerini yüksek devirde kıvam alana kadar çırpın. Hazırlanan bezenin üzerine bir poşet krema ile bezeyi koyun. Ayakları oreo parçaları ve meyvelerle süslenmiştir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın