Merhaba sevgili arkadaşım,
Esintili, yoğun bir Çarşamba akşamı, bitiremediğim işi bitirmek için mutfak, stüdyo ve bilgisayar arasında gidip geliyorum. Bu koşuşturmaca içinde sadece kendim için güzel ve lezzetli bir şeyler yapmaya karar verdim. Tel dolaptan çıkardığım kakaolu bisküvi ve kremayla az yağlı ama etkili kekler yapardım.
Hamurumdan 12 adet muffin çıktı. Hamur ve kek tabanı yapmak için iki paket bisküvi yeterlidir. Dekorasyon kısmını yapmak isteyip istemediğiniz tamamen size kalmış.
Bu arada, yakında sana harika bir sürprizim var. Uzun zamandır hazırladığımız bir proje hayata geçmek üzere. Belki yakında birlikte yemek yapma şansımız olur.
Aşk…
İçerik Tablosu
Kremalı bisküvili cupcake tarifi için malzemeler
- 3 yumurta Yarım su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 kabartma tozu 2 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 8 adet kakaolu kremalı bisküvi
Cupcake tabanları için:
- 12 adet kakaolu bisküvi
yukarı:
- 1 paket krem şanti 1 paket bisküvi
Kremalı bisküvili cupcake tarifi nasıl yapılır?
Yumurtaları ve toz şekeri buz gibi olana kadar yüksek devirde çırpın. Süt ve sıvı yağı ekleyip karıştırmaya devam edin. Karışıma un ve kabartma tozunu ekleyin. Tamamen karışınca elinizle kırdığınız ve küçük parçalar halinde doğradığınız bisküvileri hamura ekleyin ve kaşıkla karıştırın. Cupcake kağıtlarını cupcake kalıbına yerleştirin. Kurabiyelerin içine bütün bir kurabiyeyi yerleştirin ve üzerine kek hamurunu bir spatula ile yayın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 25 dakika pişirdikten sonra fırından çıkarın. Kekler soğuduktan sonra süt ve kremayı çırpıp üzerine dökün. İkiye bölünmüş bisküvilerle servis edilir.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]