Bugün ramazanın 17. gününde sizlerle ramazan ayı boyunca her gün iftar menülerini paylaşacağım. Ramazan ayında bu hava daha sıcak ve günler daha uzundur. Bütün gün sıcakta oruç tuttuktan sonra, orucu bozarken ağır ve yağlı yemeklerden kaçının. Menülerdeki yemeklerin yağ ve tuz oranlarını mümkün olduğunca azaltın. Hafif yemeye, bol yeşillik ve sıvı tüketmeye özen gösterin. Meyveyi yemeyi unutmayın.
Menüler fikir vermek içindir, kahvaltı sofralarını hazırlarken eklemeler ve çıkarmalar yapabilirsiniz.
Herkese Mübarek Ramazan…
17. kahvaltı menüsü
mantar çorbası
Kıyılmış patates yemeği
pasta yongası
yoğurt
Kaskel
Afiyet olsun…
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]