Pane harcı kırmızı et, tavuk ve balık için kullanabilirsiniz. Ekmek hamuru yapmak için hazır galeta unu yerine galeta unu, grissini, taze ekmek ve tost kullanabilirsiniz. Böylece panelenmiş harç daha lezzetli ve et daha yumuşak olacaktır.
Yöntem çok basit.
Çikolata doğrarken benim gibi blenderiniz bozulursa veya hiç almadıysanız işiniz biraz uzun sürebilir 🙂
Her şeyden önce, grissini paketin içine yavaşça çırpın. Daha sonra galeta ununu metal bir elek içerisine alıp tokmak ile ezerek hazırlayın.
İlk olarak, ince kıyılmış ve hafifçe öğütülmüş tavuk unu. Önünü ve arkasını sıvayarak hafifçe sallayın ve fazla unun dökülmesini sağlayın.
Tamamen una bulanan ve suyu çekilmiş eti yumurtaya bulayıp hafifçe sallayarak fazla yumurtanın akmasını sağlayın.
Daha sonra galeta ununu hazırlanan galeta ununa batırın ve galeta ununun ete iyice yapışmasını sağlamak için tavuğun üzerine hafifçe bastırın.
Bulamacınızı ceviz, fındık veya Parmesan peyniri ile tatlandırabilirsiniz. Farklı tatlar ekleyebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]