Üzüm kompostosu – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Üzüm kompostosu nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek 8 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk elma hoşafı, erik hoşafı, hoşaf, hoşaf, hoşaf nasıl yapılır, kahvaltılık, kayısı hoşafı, hoşaf tarifi, ramazan, sahur, üzüm hoşafı, üzüm hoşafı, kiraz hoşafı, içecekler

Çıkış tarihi: 01-08-2009

4 5 5 1

O kadar sıcak ki, kaybettiğimiz sıvıları geri kazanmak için sürekli sıvı bir şeyler tüketiyoruz. Kola soda derken hem vitamin açısından zengin hem de lezzetli olan içecekleri ve kompostoları göz ardı ediyoruz. Bu sebeple taze meyvelerden kompostolar yapıp sizlerle paylaşmak istedim.

Yaklaşan ramazan ayı yaz sıcağına denk geldiği için iftar ve sahurda bol bol hoşaf tüketmeyi unutmayın. Erik kompostosu tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Sizler için hazırladığım ramazan listeleri çok yakında…

erik kompostosu

Üzüm kompostosu tarifi malzemeleri

    2 su bardağı üzüm (kuru üzüm kullanacaksanız 1 su bardağı yeterli olacaktır) 5 su bardağı su 1 su bardağı toz şeker isteğe bağlı çubuk tarçın veya 2 adet kuru karanfil

Üzüm kompostosu tarifi nasıl yapılır?

Üzümleri ayırın ve su veya suda yıkayın. Orta boy bir tencereye su, şeker, tarçın ve meyveleri koyun ve şeker tamamen eriyene kadar karıştırın. Kompostoyu orta ateşte 15 dakika pişirin, ardından ocaktan alın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabında soğutun ve soğuk olarak servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın