Sütte kızartılmış kabak – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Sütlü kızarmış kabak nasıl yapılır? Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Hızlı Hindi, Kabak, Sote, Sarımsak, Yoğurt, Pratik Tarifler

Çıkış tarihi: 27-11-2007

4 5 5 1

Sofrada farklı bir tat var ya, biraz çeşitlilik görüyorsunuz (benim gibi oburun başına gelir :)) Mutfakta kabak var ama uğraşmak istemiyorsunuz, basit ve pratik bir tarif.

Yoğurtlu kızarmış kabak malzemeleri

    4 adet orta boy kabak 3/4 su bardağı ayçiçek yağı 1 su bardağı yoğurt 1 çay kaşığı tuz 3 diş sarımsak

Yoğurtlu kabak kızartması tarifi nasıl yapılır?

Kabağı soyun ve çapraz olarak kesin. Yağı ısıtın ve her iki tarafta altın kahverengi olana kadar kızartın. Servis tabağına alın. Sarımsak ve tuzu ezin, yoğurda ekleyin, kabakların üzerine dökün ve ılık veya soğuk olarak servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın