Elma Tatlısı – En Sevdiğim Yemek

iyi geceler efendim

Bu gördüğün elma 🍏

Elmalı tatlı oldu ve ne kadar lezzetli 🤩

Önce gıda boyası kullanmadım, evde vişne ve yaban mersini ile lezzet kattım.

Elmaları soyup içini yıkadım.

Kirazları ve böğürtlenleri tencereye koyun.

Şekeri döktüm, suya koydum, kısık ateşte pişirdim ve elmayı kırmızı renkli suda kaşık yardımıyla pişirdim.

Sonra kredime elmaları toplamamı ve soğumasını beklememi söyledim.

Arka kapaklı krem ​​şanti yaptım ve dondurucuya koydum.

Soğuyan elmaları cevizlerin içine koyun ve kalan sosu tencereye ekleyin.

Sıkma torbasına koyup krem ​​şanti ile şekillendirdim.

Parlak, tatlı bir elmadır size tavsiyem elinizde elma varsa bu şekilde kullanıp hafif bir tuz alabilirsiniz.

Çok tatlı bir tatlıdır aynı yöntemi ayvada da kullanabilir, bu şekilde ayvayı elmalarla süsleyebilir veya tatlıyı kiraz eklemeden sade yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın