Kızarmış Çoban Tarifi Nasıl Yapılır?

Bir sır pişiren bir çoban, bunu nasıl yapar?

Eti tencereye alıp suyunu bırakana kadar kısık ateşte pişirelim.

Bu arada soğanı, biberi ve sarımsağı yavaş yavaş kontrol edelim.

Domateslerin kabuklarını çıkarıp küp küp doğrayalım.

Tereyağı ve sıvı yağı suyunu çeken etin içine koyup birkaç dakika kaynatalım.

Üzerine soğan ve biberi ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edelim.

Salçayı, baharatları ve tuzu ekleyip biraz kavurduktan sonra domatesleri koyalım.

Karıştırdıktan sonra üzerine sıcak su ilave ederek etler ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Etiniz taze ise doğru şekilde sıcak su ekleyebilirsiniz.

Afiyet olsun

Çoban Kavurma Tarifi için Yapı Şeması:

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın