Erik Şerbeti Nasıl Yapılır? – Benim favori yemeklerim

Sıcak günlerde erik şerbeti denemenizi tavsiye ederim, soğuk havalarda iyi gider👌🏻

Limon kabuğu, karanfil, zencefil ve fesleğen canlandırıcı ve besleyicidir.

İşin sırrı;

Erikler rastgele kesilir ve tohumlarından ayrılır.

Bir tencereye koyun ve fesleğen hariç her şeyi ekleyin.

Erikleri yumuşayana kadar kaynatın.

Daha sonra süzgeçten geçirilip yıkanır, içine 1 dal fesleğen atılır.

Şerbet soğuyunca fesleğen çıkarılır, bir kavanoza doldurulur ve buzdolabına konur.

Servis ederken bardağa buz eklenir ve afiyetle içilir 👌🏻👌🏻

Yapacaklarının tadını çıkar 🌺🌺

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın