Ekmek Arası Köfte – En Sevdiğim Yemek

Ekmek Arası Köfte tarifi için önce sığır eti, yumurta, baharatlar ve robottan geçirdiğiniz sarımsak, soğan ve biberi derin bir kaba koyun ve iyice karıştırın.

Daha sonra köftelerinizi elle yapıp dilerseniz fırında ızgarada pişirebilirsiniz.

Başka bir kapta soğanı ince ince doğrayın ve tuzla baharatlayın, acısını alın ve sumakla karıştırın ve ince kıyılmış maydanozu ekleyin.

Somunlarınızı ikiye bölün ve tost makinesinde hafifçe ısıtın, böylece sıcak köfteleriniz olur.

İçine 4-5 adet köfte, 3-4 adet yarım ay domates ve biraz daha soğan salatası koyup, afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın