Fırın Tarifleri – Favori Tariflerim

Fırın Ağız Tarifi marinesi için tüm malzemeleri bir kaba alıp üzerine etimizi ekliyoruz.

İyice karıştırın, streç film ile kaplayın ve 2-3 saat buzdolabında bekletin.

Daha sonra etimizi pişirme tepsisine bu şekilde hazırlıyoruz.

Biberi dörde bölün.

Domatesleri halka halka kesip sırayla etin üzerine yerleştiriyoruz.

Etimizin üzerini yağlı kağıt ile kaplıyoruz.

150-170°C önceden ısıtılmış fırında 40 dakika bu şekilde pişiriyorlar.

Daha sonra kağıdı açıp 20 dakika bekleyip etler eriyene kadar pişiriyoruz.

Fırının ağzı hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın