Gelin pastası nasıl yapılır? – Benim favori yemeklerim

Düğün Pastası Tarifi,

Yumurta ve şekeri mikserle beyazlaşana kadar çırpın.

Vanilya, kabartma tozu, un ekleyin ve tekrar karıştırın.

Dikdörtgen kalıbımı yağlayıp kek harcını dökün ve 170°C’ye ayarladığımız fırına verin.

15 dakika. İçeride hazır olacak.

Kürdan yardımı ile delip kekimizi soğumaya bırakalım.

Süt ve şekeri karıştırıp kek tamamen soğuyunca üzerine dökelim.

Muhallebimizi hazırlayalım, krem ​​şanti hariç tüm malzemeleri bir tencerede karıştırıp ocağın altını açalım.

Kıvam alana kadar karıştıralım.

Kalınlaşana kadar soğumaya bırakın.

Isıttıktan sonra toz halindeki krem ​​şantiyi ekleyip mikser yardımı ile çırpalım.

Biraz büyürse 1/2 bardak sütlü çay ekleyebilirsiniz.

3 dakika. Karıştırdıktan sonra kekin üzerine dökün.

2-3 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz.

Gelin Pastası hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın