Dolma Hazırlanışı – En Sevdiğim Yemekler

Merhaba arkadaşlar. Şimdi size lezzetli bir dolgunun nasıl hazırlanacağını anlatacağım.

Herkesin kendi yöntemi olabilir. Ama şimdi sizlere kendi yaptığım ve misafirlerim tarafından çok sevilen iç harcı nasıl hazırladığımı anlatacağım.

Çok az şeyim var ve misafirlerim için hazırlanıyorum. Bilgileri kişinin duygularına göre değiştirebilirsiniz. Bana eşlik etmeni istiyorum. O halde tarifimize geçelim👇

Kurulumu hazırlamak için öncelikle dört bardak pirinci derin ve boş bir kaba alıp nişastası çıkana kadar bol su ile yıkayalım.

İki büyük soğanı soyup yıkayalım ve küçük küçük doğrayalım.

Sarımsaklarımızı soyup doğrayalım. Soğanı ve sarımsağı pilavın üzerine koyalım.

Ardından bir tatlı kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı kırmızı biber, bir tatlı kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığı nar suyu ve bir tatlı kaşığı limon tuzunu alalım.

2 yemek kaşığı salçayı da ekleyelim artık karıştırabiliriz.

Baharatları damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz.

Lezzetli dolgumuz hazır. Deneyecek arkadaşlarımıza kolay gelsin. Umarım beğenirsin.

İyi şanslar 👍😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın