Mandalina Limonata – En Sevdiğim Yemek

Daha az acı, daha çok nane olan bir limon düşünün nane + mandalina + tatlı + mandalina + aroması, rengi ve kıvamı ve tadı harika. Kulağa hoş geliyor değil mi? Yıllardır portakallı limonata yapıyorum, bu sefer portakal yerine mandalina ile değiştirmeye karar verdim, peki sonuç? istila sonucu

Mandalina Limonata tarifi için önce limon ve mandalina kabukları soyulur ve geniş bir kaseye alınır.

Daha sonra suyu sıkılarak ilave edilir.

Şeker ve nane eklenip güzel bir şekilde elle karıştırılır.

Lezzet ve baharatların birleşmesi için bu 10-15 dakika yapılır ✌️

Daha sonra su eklenir ve bir saat bekletilir.

Ara ara karıştırılırlar ve şeker erir.

Bu süre sonunda süzgeçten süzülür ve buzdolabına kaldırılır.

Soğuduktan sonra gönderilir.

Mandalina limonatası hazır.

Umarım şifadan keyif alıyorsunuzdur 🌼🤗

NOT: Yurtdışında satılan limonların çoğu sodyum benzoat içerir ve bu çok zararlıdır ama evde yapıp çocuklara şifa vermesi için verin…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın