Alman Limonlu Turta – En Sevdiğim Yemek

Bulduğum tüm tariflerden ilham alarak yaptım çok güzel oldu.

Limonlu Alman Pastası tarifi için,

Hamurumuz için tüm malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur yapalım.

Mandalina büyüklüğünde bezeleri alıp tepsiye dizdim 24 adet oldu üzerini beyaz bir bezle kapatıp tepside mayalanmaya bırakalım.

Kreması için vanilyalı krem ​​şanti hariç tüm malzemeleri karıştırarak pişirelim, limonun lezzetini resimlerde paylaştım marketlerde bulabiliriz.

Soğuduktan sonra vanilya ve krem ​​şantiyi ekleyip mikserle çırpın.

Mayalı hamurumuzu önceden ısıtılmış 180°C’de altın rengi olana kadar pişiriyoruz.

15-20 dakika piştikten sonra. Sakin olalım.

Bıçakla ortadan ikiye keselim ve 1 yemek kaşığı kremamızdan yayın.

1/2 saat dinlendirdikten sonra üzerine pudra şekeri serpelim ve işimizi bitirelim.

Dilerseniz çikolata sosu yapıp bu şekilde yiyebilirsiniz.

Limonlu Alman Pastası hazır.

Deneyen herkese bol şans!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın