Kartopu Makarna – En Sevdiğim Yemek

Merhaba arkadaşlar pişmeyecektir.

Bir ısırık büyüklüğünde pasta için basit, etkili ve lezzetli bir tarif. denemenizi tavsiye ederim.

Bekledikçe tadı daha güzel olan pastamızı yiyenler tekrar yemek isteyeceklerdir.

Tercihlere bırakılacak, görüntüsüyle damak tadına hitap edecek, dostlarla günün sofralarında sevilecek misafirlerinizin favorisi olacak. O halde tarifimize geçelim👇Kartopu kek tarifimiz için önce bir kutu kremayı karıştırma kabımıza (200 ml.) dökün.

Bir su bardağı toz şeker ve bir su bardağı hindistan cevizini ekleyelim.

Mikserle veya elle güzelce karıştıralım. (kıvam çok koyu olmasın. Yumuşak bir kıvam elde etmemiz gerekiyor)

Daha sonra bisküvilerimizi ortadan ikiye keselim.

Yaptığımız çamurdan fıstık renkli topları alıp bisküvilerimizin üzerine koyalım.

Bu noktada bazı ayrılıklar olabilir. Korkmana gerek yok. Hafif bir dokunuşla inşa edelim. Çamur bitene kadar bunu yapmaya devam edelim. Ardından bir paket çikolatalı sosu sos tenceremizde üzerinde yazan süt miktarına göre karıştırarak pişirelim.

Ben bir bardak süt kullandım. Öyleyse üşüyelim. Kartopu kekimizin üstünü çikolata sosumuza batıralım.

Süslemek için toz fıstık kullandım.

Dilerseniz başka süslemeler de yapabilirsiniz.

Dilediğiniz kadar servis yapabilirsiniz.

Kartopu kekimizi buzdolabında en az iki saat dinlendirelim.

O zaman lezzetli kartopu pastanızı gönderebilirsiniz.

Arkadaşlarımızın denemesini kolaylaştıralım, denemeyin.

Afiyet olsun. Bu aşk 😉

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın