Biber Dolma ve Közlenmiş Biber Nasıl Yapılır?

Karışık Biber ve Kıyma Tarifi için soğanları süzgeçten geçirip derin bir kaseye alın.

Pirinci yıkayıp süzün ve aynı kaba koyun.

Kıyma, ince kıyılmış maydanoz, dereotu ve diğer her şeyi ekleyin.

Tüm malzemeler homojen bir şekilde karışana kadar yoğurun.

Ardından içine yıkadığınız dolmalık biberi kıymadan çok sert olmayacak şekilde yazın.

Doğranmış domateslerle kaplayın.

Tüm biberleri tencereye koyduktan sonra ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı salça, yarım su bardağı zeytinyağı ve bir litre suyu karıştırın.

Tencereye ekleyin.

Önce su yüksek ateşte kaynar sonra kısık ateşte 40 dakika pişirilir.

Tuzlu Biber ve Kıyılmış Biber hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın