Kızarmış Patlıcan – En Sevdiğim Yemek

Hemen hazırlanabilir, hazırlaması kolaydır ve zaman kısıtlı olduğunda yemekten tasarruf sağlar.

Közlenmiş Patlıcan Tarifi için öncelikle bir tavaya biraz tereyağı ve sıvı yağ alalım.

Soğanların kabuklarını tereyağı eriyene kadar soyup küp küp doğrayalım.

Tereyağı eriyince soğanı ilave edin. Pembeleşince domatesleri ekleyelim.

Domatesler suyunu saldığında közlenmiş patlıcanlarımızı ekleyelim. (patlıcan dilimlenmiş olmalı)

Ardından tuz ve diğer baharatları ekleyin.

Damak zevkinize göre farklı baharatlar ekleyebilirsiniz.

Patlıcanları ekledikten 5 dakika sonra Kızarmış Patlıcan hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın