Merhaba sevgili arkadaşım,
Bugün benim için çok önemli bir gün. 13. Beni ve sizi tanıtan sevgili blog yazarım #mutfaksırları’nın hatırası. 13 yıl önce her şeyin bu kadar değişip gelişeceğini tahmin edemezdim.
2007 yılında mutfağa yeni başlayanlar için doğru, pratik ve lezzetli tarifler vermek ve bu tarifleri kendime bir kaynak haline getirmek için başladığım bu çaba inanılmaz büyük kapılar açmak ve tanışmama yardımcı olmak benim asıl işim. Harika insanlar.
Son 13 yıl benim için sürekli yeni şeyler öğrenmek ve birçok yeni bilgi öğrenmek için dışarı çıkmakla geçen bir macera oldu. Aşçılık okullarında edindiğim bilgileri ve annelerimizin bize bıraktığı mutfak sırlarını sizlerle paylaşmaktan büyük keyif aldım. Bunu yaparken sizden çok şey öğrendim.
Bazen sizden öyle güzel dönüşler alıyorum ki, neden bu yola bu kadar inatla ve vazgeçmeden gitmem gerektiğini defalarca anlıyorum.
2020 hepimiz için karışık duygulardan geçiyor olabilir ama yapmayı sevdiğiniz şeylere bağlı kalarak bunu daha kolay atlatabiliriz. Yeter ki güzel günlere olan inancımızı kaybetmeyelim.
Sevgiyle kalın! Bizi izlemeye devam edin! 😄❤️
Dersler:
- 1 büyük veya 2 küçük karpuz, böğürtlen, çilek, siyah üzüm, kumkuat, çilek, ahududu, ananas, üzüm, ejder meyvesi
İçerik Tablosu
13 yaşında karpuzlu pasta ve Tarifler.net.tr! Tarifi nasıl yapıyorsun?
Karpuzu çapraz olarak iki parçaya kesin ve ortasını dikkatlice çıkarın. İlk kat servis tabağına alınır. İkinci katı üstüne sabitlemek için ikinci katın tabanına tahta şişler geçirin ve birinci katın üzerine yapıştırarak sabitleyin. Ejder meyvesi ve ananası isterseniz kurabiye kalıbı ile dilimleyerek şekillendirin. Üzüm ve böğürtlenleri şişlerin üzerine, meyvelerle tamamladığınız çubukları yıldız şeklinde karpuzun üzerine dizin. Diğer meyvelerle süslenmiş Hood Cake’i kürdan kullanarak servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]