Bugün ramazanın 15. gününde sizlerle ramazan ayı boyunca her gün iftar menülerini paylaşacağım. Ramazan ayında bu hava daha sıcak ve günler daha uzundur. Bütün gün sıcakta oruç tuttuktan sonra, orucu bozarken ağır ve yağlı yemeklerden kaçının. Menülerdeki yemeklerin yağ ve tuz oranlarını mümkün olduğunca azaltın. Hafif yemeye, bol yeşillik ve sıvı tüketmeye özen gösterin. Meyveyi yemeyi unutmayın.
Menüler fikir vermek içindir, kahvaltı sofralarını hazırlarken eklemeler ve çıkarmalar yapabilirsiniz.
Herkese Mübarek Ramazan…
Kahvaltı menüsü:
Balkabağı çorbası
Haşlama Tavuk
Domatesli Pilav
marul
Taze meyve dondurmalı gulaş
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]