Acur Turşusu Nasıl Yapılır? – Benim favori yemeklerim

Acur Turşusu Nasıl Yapılır?

Zeytinyağı için tüm malzemelerimizi hazırlayalım.

Sarımsakları güzelce soyup ortadan ikiye keselim. O halde acurs’u inceleyelim.

Acurs’u delikli bir kutuya koyalım.

Aralarına sarımsaklarımızı koyalım. Üzerine bütün fesleğeni ekleyin.

Son olarak limon suyu, sirke, tuz ve su ile bitirelim.

Bu şekilde kabımızın ağzını kapatıp güneş görmeyen bir yerde bir hafta kadar bekleriz. Turşumuz hazır.

Eğlenin ve yorumlarınızı unutmayın.

Ayrıca bu yöntemi beğendiyseniz sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz. Bizi Instagram, Google Plus ve Facebook’ta takip edebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın