Armut ve kahvaltı tabağı – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Armut kahvaltı tabağı nasıl hazırlanır? Ayrıca size fikir verecek 3 yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk 25 dakika, hoşaf hoşafı, armut, bal, ceviz, domates, helva, hurma, kahvaltı menüsü, kahvaltı tabağı, kahvaltı yemekleri, kahvaltı tabağı, karışık hoşaf, nasıl yapılır Hoşaf, hoşaf tarifi, hoşaf yapılışı, kuru kayısı, marmelat çeşitleri, pastırma, peynir çeşitleri, ramazan sofrası, ramazan sofrası, ramazan, salam, salatalık, börek, sucuk, tereyağı, zeytin çeşitleri, içecekler

5 4 5 1

Kahvaltı menüsünü oluştururken belki de en çok gıpta ettiğiniz ve servisinde en çok emek verdiğiniz yemeği bir araya getirdik.

Bu yemeği yapmayı seviyorum çünkü Ramazan’ın sofralarımıza getirdiği bolluğu ve bereketi simgeliyor (atıştırmalıkları sevmediğimden bahsetmiyorum bile).

Pratik ve güzel sunumlu tabaklar hazırlamak hiç de zor değil. “Evde bulunabilecek malzemelerle kahvaltı tabağı nasıl yapılır” sorusuna cevaben küçük bir örnek hazırladım. Ayrıca kullanabileceğiniz küçük bir malzeme listesi de yaptım.

kahvaltı tabağı

Sadece evinizde bulunan kahvaltılıklar ile çok iyi fırsatlar yakalayabileceğinizi unutmayın.

Ben de nefis bir kahvaltı tabağı ve hoşaf ile kahvaltı sofranızı zenginleştirmek için armut kompostosu yaptım. Armut kompostosunu sadece armuttan yapabileceğiniz gibi, aromasını arttırmak için farklı meyveler de ekleyebilirsiniz.

armut kompostosu

Kahvaltı menüsü tamamen bilgilendirme amaçlıdır…

Aşk…

Yemek tabağı malzemeleri:

    Ne tür peynir istersiniz Ne tür marmelat istersiniz Tereyağı, bal, hurma ve zeytin Pastırma, sucuk veya salamdan ne istersiniz Tatlılık, salatalık, domates, kuru kayısı ve ceviz

Armut kompostosu için malzemeler:

    3 adet olgun armut 5-6 adet mürdüm eriği 1 su bardağı üzüm 3-4 adet karanfil 1 su bardağı toz şeker

yapılışı:

Armutları soyun ve çekirdeği çıkarın. Eriklerin çekirdeklerini çıkardıktan sonra armutları küp şeklinde doğrayın. Üzümleri salkımdan ayırın. Orta boy bir tencereye 1,5 litre su ekleyin. Karanfilleri ve şekeri ekleyip 15 dakika kaynamaya bırakın. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırın. ayakları soğuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın