Merhaba kereviz bu tarifle lezzetini zirveye taşıyor. Denemek isterseniz, tarifi hemen paylaşıyorum.
Kerevizin ve ayvanın kabuklarını soyup rendeliyoruz.
Kararmamaları için yarım limon suyu üzerlerine döküyoruz.
Sarımsaklarıda incecik rendeleyip, ceviz içi, süzme yoğurt, zeytinyağı, tahin, tuz ekleyerek iyice karıştırıyoruz.
Servis tabağına alıp dilerseniz maydanoz ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Afiyet şifa olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]