medyauzmani.com

Baharatlı Dolgular – Tatlılarım

Kuru Patlıcan Tarifi için patlıcan ve biberleri bir gece önceden soğuk suda bekletin.

Soğanı ince doğrayın ve zeytinyağında (2 yemek kaşığı) kızartın.

Baharatları ekleyip pişirmeye devam edin, ardından salçayı ve ardından pirincinizi ekleyip 5 dakika pişirin. kuruyana kadar.

En son domatesleri ekleyip soğumaya bırakın.

Tuz, karabiber, nar suyu ve limon suyunu ekleyin.

Biberleri ve patlıcanları 1 parmak kalacak şekilde doldurun.

Tencerenin dibine patlıcanların üzerine biberleri dizin.

Onları ıslattığınız suyu boşaltın ve ısıtın. Diğer malzemeleri ekleyin ve doldurmaya tıklayın. Çok hafif olmak.

Tava büyüklüğünde küçük bir tabak açıp üzerine koyun. Kapak kapalıyken hazır olana kadar pişirin.

Ekşili Dolması hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın