Baharatlı Kabak Tarifleri – Lezzetli Tariflerim

Merhaba arkadaşlar çok güzel bir yemekle geldim denemenizi istiyorum…

Baharatlı Kabak Tarifi için önce et ve zeytinyağını tencereye alın, kızartın, doğranmış soğan ve sarımsağı ekleyin ve hafifçe soluncaya kadar pişirin.

Pirinci ekleyip karıştıralım, su, salça ve baharatları ekleyip beş dakika suyunu çekene kadar pişirelim. Daha fazla pişirelim ve soğuması için başka bir kaba alalım.

Kabakların ucunu kesin. Ağızlarını kapatmak için kullanacağız.

Bir yontma ile içini çıkaralım ve balkabağımız bitene kadar yaptığımız çamurla dolduralım. Çok küçük bir kabak ile kapatalım.

tencereye koydum. Tüm çamur bitene kadar aynı işleme devam edelim.

Bir çeşme taşı yerleştirin ve su ve tuz ekleyin. Suları buharlaşana kadar pişirelim. Çeşme taşını çıkaralım. 10 dk. sakin olalım.

Enfes Kabak Tarifleri Servise Hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın