Baharatlı Pratik Yayla Çorbası

Pratik Yayla Çorbası Tarifi Malzemeler

  • 1 çay bardağı haşlanmış pirinç (artık pirinç varsa şehriyesiz kullanılabilir)
  • 4 su bardağı sıcak su
  • 1 kase yoğurt
  • 1 küçük yumurta
  • 1 çay kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı un
  • sekiz
  • tuz

Baharatlı Pratik Yayla Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Tereyağını bir tencerede eritin. Zeytinyağı ve unu ekleyip güzelce kavurun.
  2. Nane ile atılır, biraz daha kavrulur ve pirinç eklenir.
  3. Sıcak su ekleyin ve kaynamaya bırakın.
  4. Çorbayı tatlandırmak için. Yumurtaları yoğurda ekleyin ve iyice çırpın.
  5. Kaynayan çorbadan bir kepçe su alın ve hızlıca çırparak azar azar yoğurtlu karışıma ekleyin.
  6. Karışım bekletilmeden çorba ile birlikte getirilir ve bu aşamada tuzu ayarlanır ve ekşi çorbayı tercih etmeyenlerin ocağı kapatıp kaynatması gerekir. Afiyet olsun.

Resimli Baharatlı Pratik Yayla Çorbası Tarifi

  • (Egzersiz yapmak)
  • börek tarifi
  • çorba
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • terbiyeli
  • Urfa yemekleri
  • plato
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

akşam yemeğim

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın