medyauzmani.com

Baharatlı ve Ekşi Etli Yaprak

Baharatlı ve Baharatlı Sebze Sarması Tarifi için önce soğanlar doğranır ve diğer malzemelerle karıştırılır.

Yapraklar kesilir, çamura yerleştirilir ve sarılır.

Tencerenin dibine birkaç yaprak yerleştirilir. Sarılmış giysiler tencereye yerleştirilir.

Son olarak tereyağını küçük bir tavada eritin, salçayı ısıtın ve suyu ekleyin. Hazırlanan çorba tencerenin üzerine dökülür ve ocağa gider.

Düdüklü tencereye yerleştirilen giysiler mühürlenir ve düdük çalana kadar yüksek ateşte pişirilir.

Düdüğü kapattıktan sonra ocağın altını kısılır ve yaklaşık 40 dakika sürer.Pişirilir.

Baharatlı ve baharatlı et yemekleri servise hazır.

yemek istiyorum ⭐️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın