medyauzmani.com

Baklava Hamurundan Çıtır Çikolatalı Rulolar

Baklava Böreğinden Çıtır Çikolatalı Rulolar için önce çikolata eritilir ve su dolu benmari usulü bir kaseye boşaltılır.

2 adet hamur tezgahın üzerine konur.

Hamurun üzerine fırça yardımı ile yağ sürülür, kaşık yardımıyla hamurun üzerine bir miktar çikolata konulur.

Fındık serpilir ve yufka sıkıca sarılır.

İki parmaklı bir bıçakla kesin

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.

Sonuna kadar aynı şekilde devam edin

Daha sonra fırça ile üzerlerine yağ sürülür.

Önceden ısıtılmış 150 ila 170 dr sıcaklıkta altın rengi olana kadar pişirin.

20 dakika pişirmek yeterlidir.

Baklava Hamurundan Çıtır Çikolatalı Rulolar servise hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın