Balık Şiş – En Sevdiğim Yemek

Genellikle lokantalarda balık şiş yenir, bu sefer evde kendimiz yapalım.

Öncelikle aldığımız balıkları kemiklerinden ayıralım ve kuşbaşı gibi kabaca keselim.

Büyük bir kapta soya sosu, zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak, karabiber ve tuzu karıştırın.

Küp şeklinde kesilmiş balıkları iki saat sosun içinde bekletin. O halde şişlerin üzerine koyalım.

Küçük bir sıcak mangal yakarak veya fırında ızgara yaparak pişirelim.

Balık şiş hazır.

Doğranmış soğan ve farklı sebzelerle birlikte sıcak olarak servis edelim.

Not: Balığın ince kenarlarını şişede yuvarlayabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın