Baş ve bacak çorbası nasıl yapılır (temizleme ve pişirme)

Baş ve pakka çorbası nasıl yapılır (temizlik ve pişirme) için malzemeler

  • 1 gerçekleştirilen
  • 1 paket dana paça
  • 2 soğan
  • 6-7 diş sarımsak
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 yemek kaşığı kırmızı biber
  • yarım limon
  • Yarım bardak sirke
  • 2 yemek kaşığı un
  • zaatar
  • defne
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Baharat için:

  • 2 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • Limon suyu
  • 1 yumurta

yukarı:

  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • zaatar
  • Sarımsak
  • sirke

Baş ve pakka çorbası (temizleme ve pişirme) nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Kuzu başı, bir takım dana gövdesi sirkeli suda en az üç defa ovularak temizlenir.
  2. Kuzu başının kökleri bıçakla çıkarılır.
  3. Düdüklü tencereye kuzu baş, bir kutu dana lor, baharatlar ve birkaç soğan konur.
  4. En az 40 dakika kaynatın.
  5. Pişen kelleler ve ilahiler kemiklerinden ayrılır. Su süzülür.
  6. Eti bıçakla küçük parçalar halinde kesin.
  7. Çorbayı tatlandırmak için. Bir kapta 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yumurtayı çırpın.
  8. Et parçaları, et suyu bir tencereye konularak ısıtılır.
  9. Sosu damlamaması için yavaş yavaş sıcak tencereye ekleyin. Bu ekleme sırasında çorba kaşıkla kaynayana kadar karıştırılır.
  10. Bir tavada, çorbanın yüzeyine kırmızı biber tozu ve tereyağını kavurun.
  11. Pişen çorbayı bir kasede servis edin.

Ras ve pakka çorbası nasıl yapılır (temizlik ve pişirme)

  • börek tarifi
  • çorba
  • kimin
  • Nasıl
  • koşu
  • kek tarifleri
  • yemek pişirme
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • temizlik
  • Urfa yemekleri
  • Yapmak?
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Meyer çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın