Biber Garnitür – En Sevdiğim Yemekler

Biber Garnitür tarifi için tüm biberleri iyice yıkayın. Daha sonra kapya ve kırmızı biberin içi yıkanır, çekirdekleri ve lifleri ayıklanır.

Karabiber ince kıyılır. Kapya ve kırmızı biber önce uzunlamasına kesilir, ardından yuvarlak şekilde kesilir. (resimlerle gösterdim)

Şimdi her şey birlikte iyi karıştı. Daha sonra bir bardağa su doldurulur ve torbalara konur. Çanta başına bir bardak olacak (büyük aileler iki bardak koyabilir)

Daha sonra hava pipetle bir torbaya alınır, ağız bağlanır, düzleştirilir ve buzdolabına atılır.

İstediğiniz zaman çıkarıp erimesini beklemeden tencereye atabilirsiniz.

Soğanı kullandığınız birçok yemekte kullanabilirsiniz, farklı bir tat ve güzel bir görünüm verir.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın