Herkese merhaba….
Bu lezzetli cheesecake’leri başka hiçbir yerde bulamazsınız, eşsiz bir tarif, bence kaçırmamalısınız. Dışı biraz gevrek, içi yumuşak olan inanılmaz tatlı ve tuzlu kurabiyelerdir. Bir yerde saklayın ve elinizin altında bulundurun. Kesinlikle çok seveceksiniz çünkü çok kullanışlı….
Bakalım bu lezzetli cheesecake’leri nasıl yapıyoruz.
Cheese Cafe Börek tarifi için servis yapmadan önce tüm malzemelerimizi buzdolabından çıkaralım, ılık hale getirelim.
Yumurta sarısını yıkamak için bir kaba alın.
Tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alıp bütün yumurta ve yumurta beyazını ekleyip iyice karıştıralım. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak. Hamurun üzerini temiz bir mutfak havlusu ile örtüp 15 dakika dinlendirin.
Şimdilik tepsimize yağlı kağıt koyalım ve kaşar peynirini parmak büyüklüğünde keselim.
Çıkan hamurdan mandalina dilimlerini kesip elimizle açıp içine bir parça peynir koyarak şekil verelim. Fotoğraflar yardımcı olacaktır, tüm bankalar hazır olduğunda tepsiye koyup 15 dakika bekleyelim. Bildiğiniz gibi havalar sıcak ama kışın yapıyorsanız biraz zaman ekleyebilirsiniz.
Tepside çırpılmış yumurta sarısı ile maya karıştırılır. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.Çabuk pişebilir, fırınınız piştiği gibi pişirebilirsiniz.
Vee, nefis ev yapımı kekleriniz hazır, afiyetle yiyebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]