medyauzmani.com

Çedar ekmeği – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Haftanın ilk günü benim için çok hareketli başladı. Bugün yapacağım işe ayak uydurmak için olabildiğince aktif olmam gerekiyor 🙂

Gözlerimi açtıktan sonra bugün kendime nefis bir kahvaltı yapacağım dedim ve 2-3 gün kafamı kaldırıp cheddar peynirli barlar pişirmeye karar verdim.

Bu tarif, dünyanın en basit ve en lezzetli tariflerinden biridir ve baştan sona 10 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırlayabilirsiniz.

Peyniri düzgün bir şekilde dilimlemenin elbette bir püf noktası var, o da onu soğutmak. Peynir oda sıcaklığında ise yumuşar ve düzgün dilimlenmez. Bu nedenle dilimlemeden önce mutlaka buzdolabında soğutun. Ayrıca taze kaşar peynirini rendelerken de bu yöntemi kullanabilir ve rendelemenin ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.

Kızartma söz konusu olduğunda, derin yağ her zaman köfteler için en iyisidir çünkü alt ve üst kısım aynı anda pişirilir. Fırında veya az yağlı fritözde deneyebilirsiniz ama dediğim gibi en iyi sonuç fritözde alınır.

Kreplere taze veya kuru baharatlar ekleyerek tatlandırabilirsiniz.

Aşk…

Cheddarlı ekmek tarifi malzemeleri

    2 dilim taze kaşar peyniri (1,5-2 cm kalınlığında) 1 yumurta 2 çay bardağı un 2 çay bardağı galeta unu tuz (Peynir tuzu yeterli olduğu için kullanmadım) Kızartmak için sıvı yağ (ne kadar derin olursa o kadar iyi) )

yapılışı:

Kaşar peynir dilimlerini ortadan boyuna 2 parçaya bölün ve yaklaşık 2 parmak kalınlığında 4 dilim elde edin. Un, çırpılmış yumurta ve ekmek kırıntılarını ayrı kaplara koyun. Tavada yağı ısıtarak başlayın. Kaşar dilimlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa bulayın. Kızgın yağda 25-30 saniye üstte altın sarısı renk alana kadar kızartın. Kızarmış peyniri kağıt havlu serili bir tabağa aktarın. Fazla yağını aldıktan sonra servis edin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın