Yumuşak dokusuyla İtalyanların meşhur cennet hurmalı lezzetli kekini yapıyoruz
Cennet hurmalarını yıkayıp kabuğunu soyuyoruz
Mutfak robotunda krema kıvamında çekiyoruz
Cevizi iri parçaya halinde dövüyoruz
Bir kabın içine 3 adet yumurta 1 su bardağı toz sekeri alıp krema kıvamına gelinceye kadar çırpıyoruz
1 su bardağı sıvıyağ ve püre haline gelen cennet hurmasını ilave ediyoruz
1,5 Çay kaşığı tarçın, kabartma tozu, vanilya dövülmüş ceviz ve 2 5 su bardağı unu katıp karıştırıyoruz ve kek kalıbına döküyoruz
170 C önceden ısıtılmış fırında 40 dk kapağını açmadan pişiriyoruz
Cennet hurması kek hazır
Afiyet olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]