medyauzmani.com

Çiçekli Krep – En Sevdiğim Yemek

Çiçekli Pankek tarifi için,

Tüm krep malzemelerini orta ateşte iyice karıştırın.

Bir kepçe gözleme harcını hafif yağlanmış teflon tavaya döküp hafifçe yayarak iki tarafını pişirelim.

Çamur bitene kadar krepleri pişirelim.

Patatesleri soyup ince ince doğrayın.

Üzerine teflonlu bir tavaya biraz ayçiçek yağı ile karıştırarak koyalım. Tuzla tatlandıralım.

Pişen krepleri bir kaba alıp kenarlarını düzeltelim.

Ortasına patates, biber ve kaşar peynirini koyup mikrodalgada kaşar eriyene kadar kısa bir süre ısıtıp maydanoz dallarıyla süsleyip sıcak servis yapalım.

Çiçek Gözleme hazır.

Afiyet olsun :))

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın