medyauzmani.com

dal çorbası

Toyga Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram yoğurt
  • 1/2 (yarım) su bardağı tam buğday unu
  • 3 orta boy kabak
  • Yarım demet nane (taze)
  • yeterli tuz
  • Yarım su bardağı buğday
  • Yarım su bardağı nohut (haşlanmış)
Toyga çorbası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak bir gün önceden ıslattığımız nohutları haşlayalım.
  2. Kabakları dörde bölün ve ince dilimler halinde kesin.
  3. İyi pişmiş kabak isteyenler dövmeyi kaynattıktan sonra içine koyup pişirmeli.
  4. Çıtır çıtır isteyenler ilk etapta çorba harcına ekleyip pişirmeli.
  5. Yoğurdu bir çırpma teli ile çırpıp unu ekleyerek sıvı bir püre yapalım.
  6. İçine biraz soğuk su koyalım ve kaynayan suyu koyduğumuzda dağılmaması için kıvamını kontrol edelim.
  7. Diğer taraftan kaymasın diye kaynamaya yakın pişirdiğimiz kabak, kabak ve daha önce haşladığımız leblebileri de ekleyip dolaba koyduğumuz naneyi de ekleyip buzdolabına koyalım. buzdolabında. Servise hazırlayın. İyileşmende sana iyi şanslar diliyoruz.

Resimlerle Twiga çorbası tarifi

Toyga Çorbası yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın