medyauzmani.com

Damat Pastası Nasıl Yapılır – Tatlılarım

Damat Pastası tarifi için iki yumurtayı yarım bardaktan fazla şekerle çırpın.

Ardından 2 su bardağı kakao, yarım su bardağı sıvı yağ ve yarım su bardağı sütü ilave edin.

1 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu ve 1 paket vanilyayı ekleyip çırpın.

Tart unu ve margarini dökün ve unu oraya eleyin. Fazla unu çıkarın.

180 derecede 15-20 dakika keki pişirin. Bir kürdan temiz çıkacaktır. Pişen keki soğumaya bırakın.

Krema için; 2,5 su bardağı süt, 3,5 yemek kaşığı toz şeker ve 2,5 yemek kaşığı unu karıştırıp pişirin.

Yarım bardak hindistan cevizi ekleyin ve alevi kapatın.

Soğuyan keki tabağa alıp üzerine pudingi dökün.

Soğuyunca üzerini hindistan cevizi ile kaplayıp dilediğiniz gibi süsleyin.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın