Gıdalar Gıdalar Gıdalar Gıdalar Deniz Ürünleri Tarifleri,
İlk olarak muzları derin bir karıştırma kabına alın ve çatal yardımıyla iyice ezin.
Yumurtayı, yulaf ezmesinin yarısını, sütü, kakaoyu, iri dövülmüş fındıkların yarısını, tarçını, balı ve zencefili ekleyip spatula ile iyice karıştırın.
Kalan yulaf ezmesini ve kıyılmış cevizleri ekleyip bir süre karıştırın.
Bu işlemden sonra zamanınıza bağlı olarak karışımı 1 saat bekletmenizi tavsiye ederim.
Süre sonunda fırınınızı 180 dereceye ayarlayın ve yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsinizi hazırlayın.
Karışım koyu bir kıvamda olmalı, kıvamı su gibiyse biraz yulaf ezmesi ekleyebilirsiniz.
Karışımdan 1 yemek kaşığı alıp tepsiye koyun ve kaşık yardımıyla yapmaya çalışın.
Aşağıdaki videoda değişim ve değişim sürecini görebilirsiniz.
Karışımı tepsiye bu şekilde yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
Fırından çıkardığınızda ilk ısısının geçmesini bekleyin ve kurabiyelerinizi bir tabağa alın.
Deniz Mahsullü Kurabiye hazır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]