medyauzmani.com

Dondurucuda Dondurulmuş Fasulye Nasıl Yapılır?

Buzdolabında Taze Siyah Fasulye Nasıl Yapılır, Buzdolabında Taze Siyah Fasulye Tarifi

Fasulyenin en güzel zamanları kışın yazın tadında fasulye yapıyoruz.

Yeşil fasulyeyi iyice yıkayın

Fasulye ve zeytinyağı için fasulyelerin üst kısımlarını kesip ortadan ikiye kesiyoruz.

Et yemek için üst kısmını kesip ikiye ve üçe bölüyoruz.

Bir tencereye su koyup pişiriyoruz, yeşil fasulyeleri tencereye alıp bir dakika pişiriyoruz. pişiririz

Bir kevgir yardımıyla başka bir kaba koyuyoruz.

Soğuk suyun altında titriyoruz

Buzunuz varsa soğuk suya koyup süzüyoruz.

Fasulyeler elekten süzüldükten sonra üzeri beyaz bir bezle kaplı tepsiye dizilir.

Bir saat kadar bekletip poşetlere koyup buzdolabına kaldırıyoruz.

Poşete koyduğumuzda pipet yardımıyla havasını alıyoruz.

Bu şekilde hazırlanan fasulyeleri kışın yazın tadında yiyoruz.

Başvuru yapanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın